Sivut

9. kesäkuuta 2012

Huaaah mikä viikko

Juu heippa vaan, on tosiaan ollut taas tosi "rentouttava" viikko. Maanantaina oltiin Idan kanssa Helsingissä katsomassa Metallicaa, alkureissu oli ihan sairaan hauska, mutta kun molemmilla loppui kännyköistä akku, hävitettiin toisemme, kuski ja itsemme, niin ei ollutkaan enää niin hauskaa. Mutta Metallica oli kuitenkin kova ja kyllä ne papat vaan hienosti veti, vaikkein mun lempparibiisejä soitetukaan =( Latailen tähän ehkä pari kuvaa kun saan kamerani takaisin, jos sieltä jotain julkaisukelpoista löytyy :D

Sitten oonkin ollut jokapäivä töissä tai tallilla, ja on tosiaan se muuttokin edelleen kesken, kun en vaan ole ehtinyt pakata tai viedä mitään kamoja. Torstaina kävin liikuttamassa Lennin ja perjantaina Veikon <3 Omistaja Paukke oli reissussa ja pyysi mua ratsastamaan pojan, ja mähän todellakin suostuin! On se vaan niin ihana hevonen. Työskenneltiin oikeen kunnolla, ensin käynnissä aika kauan pysähdyksiä ja voltteja, Veikko oli aika jäykkä ja ihme linkussa, mutta alkoi sit ravissa pikkasen rentoutua ja irtoamaan. Ravailujen jälkeen otettiin vielä käynnissä muutamat väistöt ja sitten sama ravissa, ja laukkaa työstettiin ympyröillä. Kentälle oli jätetty jotain esteitä ja siinä oli just sopivasti ihan pikku este tai no oikeestaan kavaletti, niin ylitettiin sekin muutaman kerran molemmista suunnista ympyrällä. Kivasti alkoi poni toimia loppua kohden ja lopuksi otettiin laukkaa ja ravia oikeen kunnolla eteen-alas. Loppukäynnit otettiin viereisellä pellolla.


Viikonloppu menee edelleen töissä, mutta tänään sain onneksi vietyä suurimman osan tavaroistani kämpille, kun meillä ei ollut tuntia Artukaisten koulukisojen vuoksi. Huomenna vielä sänky ja jotain pikkuroinaa, niin se on sitten siinä! Ja tupareiden suunnittelu alkakoon... Huomenna myös ohjelmassa töitä ja vielä Lennin ratsastus illalla, oiskohan mulla ens viikolla ees yhtä vapaapäivää... No mutta, palaillaan taas!

1 kommentti:

  1. Voi että :D ainaki jäi reissusta unohtumattomat muistot. Ihana tuo kuva! :)

    VastaaPoista