Sivut

22. kesäkuuta 2012

Juhannusterkut

Juu heippa vaan täältä Kustavista, täällä mä oon äitin ja iskän kanssa kolmestaan viettämässä juhannusta! Tai on täällä tietty meiän karvapojatkin mukana =)
Eilen kävin ratsastamassa Lennin, se pelkäsi taas niin pal kauhiasti kentän laidalla olleita kouluaitoja, yritin ensin ravailla ihan normaalisti siitä ohi, mutta kun ne oli niin ylitsepääsemättömän pelottavat ettei siitä voinut mennä normaalisti, niin mua alko ärsyttää. Jäätiin sit taistelemaan laukkaympyrälle siihen kohdalle aina välillä suuntaa vaihtaen. Tätä tehtiin sit yhteensä varmaan puol tuntia ja 100 ympyrää. Kyllä Lenni sit alkoi pikkuhiljaa nöyrtyä (väsyä :D). Loppuun asti piti kuitenkin vähän kyttäillä, jos sieltä kumminkin joku hyökkäisi!! Koulutussession  jälkeen poika oli ihan hiestä märkä eikä sit alettu enää vääntämään, vaan otettiin loppuravit eteen-alas ja suihkun kautta tarhaan.

Ja suihkun jälkeen virkistävä tomukylpy...



Sellasta, tän juhannusaaton tosiaan vietän mökillä, käytiin äsken "kylillä" jonka jälkeen syötiin kevyesti, illalla sitten vielä grillailua ja jotain. Huomenna takaisin Turkuun putsaamaan Artukaisten tunujen karsinat ja illalla grillataan meillä kavereiden kanssa. Sunnuntaina Lenneilemään. Mutta mä jatkan jussin viettoa, hyvät juhannukset itse kullekin! Tsau =)

2 kommenttia:

  1. miksi artukaisten tuntihevosten karsinat menet putsaamaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oikeen tainnut olla muita vapaaehtoisia ja Heidi-ope kysyi multa, voisinko putsata ne =)

      Poista