Sivut

18. kesäkuuta 2012

Aina ei mee putkeen

Eikä edes joka kerta! Lauantainen tunti meni nimittäin ihan päin peetä! Menin siis Pasilla, joka on 7-vuotias pikku teini vielä, ja sitä on vissiin pääasiassa käytetty alkeisestetunneilla. Pasilla on aika kiva tapa heitellä ihmisiä toisinaan selästään ja no... Mäkin sain kokea tän ihanan ominaisuuden! Viimeksi kun menin Pasilla puomitunnilla se oli tosi kiva eikä temppuillut ollenkaan. Nyt oli kuitenkin eri ääni kellossa. Tähän postaukseen saatte muuten reilusti (epäonnistumis)kuvia, nauttikaa nyt kerrankin! Osa on vähän sumeita, mutta toivottavasti ei haittaa. Kiitokset Lindalle =)

Pasi oli jo alkuverkassa tosi tahmea eikä mennyt kunnolla eteen edes pitkän kouluraipan avulla. Kun alettiin hyppäämään sama meininki jatkui. Alkuun tultiin ravissa ihan pikkuristikkoa ja tulin heti toisen hypyn jälkeen alas :D Pasi teki jonkun ihme loikan enkä päässyt mukaan ja esteen jälkeen Pasi teki täysstopin jonka seurauksena tipuin jaloilleni nauraen alas. No, takasin selkään ja homma jatkui, tultiin samaa estetettä pystyksi nostettuna vielä laukassa ja meni muutaman kerran ihan ok.



Noin...

Tässä lopputulos

Ristikkotehtävän jälkeen tultiin kaarevaa pysty-okserilinjaa, ensin pelkkä pysty kerran ja siinähän tulin sit seuraavan kerran alas. En osannut odottaa mitään pukkia, joten Pasi käytti tän esteen jälkeen hyväkseen ja veti kauheen kyömyselkäpukin jonka seurauksena tipuin... Ja takasin selkään ja uus yritys, sit menikin muistaakseni ihan hyvin tai sit kiellettiin ensin pari kertaa, en muista kun niit kieltojakin tuli enemmän kuin laki sallii koko tunnin aikana :D


Kuriton poni!

Välillä mentiin kiltistikin =)

Seuraavaks taidettiin tulla kahden laukan okseri-pysty sarjaa, ja tämäkös sit olikin vaikeeta. Pasi tuli sarjalle koko ajan hirveen haluttomasti, ekalle kiellettiin moooonta kertaa ja tässä tulinkin sen kolmannen kerran alas! Pasi siis vaan kielsi ja ite olin jo menossa esteelle ja sieltähän rämähdin puomien sekaan (mutten kuitenkaan tiputtanut yhtään puomia!!). Tämän tehtävän kanssa painittiin kauan, ja jos päästiin A-osan yli jotenkin yli niin B-osasta mentiin ohi. Alettiin jossain vaiheessa sit pääsemään A:lle hyvin, mutta B tuotti edelleen vaikeuksia, joten tultiin B-osa sit muutaman kerran ympyrällä ja yritettiin sarjaa uudestaan. EI onnannut vieläkään ja B-osa laskettiin sit ihan pieneksi, ja lopuksi päästiin sit ihan ookoosti yli ja jatkamaan tuntia.

Tän halailun jälkeen maastouduin

Emmä hyppääkää!

Mennään sit perkele!!!!

Mut emmä tätä kyl hyppää!



Kyl mä tän pienemmän esteen voin mennä korvat hörös =)

Seuraavana oli sit vuorossa rata ja tässä tuotti sit taas vaikeuksia esim. se pysty jota tultiin ihan ensimmäisenä... Ja varmaan jokainen muukin este. Viimeisella linjalla tapeltiin taas aika kauan, mutta päästiin lopuksi hyppäämään linja hyvin. Kyllä se poni selkeesti osaa kun vaan haluaa, mutta ainakin tällä tunnilla sillä oli työmotivaatio aivan nollissa :D Ehkä joskus toiste paremmin...

En mene!

En sit millään!

En varmana!!!!



Stop!!!!

Työvoitto :D

Tämä lauantain tunnin jälkeen tunnit jäikin kesäksi tauolle ja jatkuvat sit taas syksyllä. Varasin paikan tähän samaan ryhmään joka siirtyykin perjantai illalle. Nyt kesällä on siis tunneista taukoa, mutta heinäkuun lopulla meen kankikurssille! Jee, en oo ikinä ratsastanut kangilla, ja oon jo pidempään miettinyt et haluisin kokeilla, niin mikäpäs sen parempi tilaisuus kuin tää kurssi =) Sitä odotellessa.

Sunnuntaina kävin ratsastamassa Lennin, mentiin, tai siis tarkoitus oli mennä vaan rennosti kentällä eteen-alas, mutta Lenniä pelottikin ihan hirveesti kentän laidalla pinossa olleet kouluaidat, joten se siitä rentoudesta. Tai no oikeastaan poika keskittyi ihan hyvin muuten, mutta aina parinkymmenen metrin päässä aitapinosta nostettiin pää pystyyn ja aloitettiin steppaus. Taisteltiin aika kauan siinä sitten, mutta lopulta Lenni suostui menemään ohi, kytäten kuitenkin edelleen... Voi sitä poikaa.

Tällä viikolla mulla onkin töitä vaan 9 tuntia (vaikka sais olla ainakin kolme kertaa enemmän...) joten melko rento viikko luvassa. Torstaina ratsastan Lennin ja illalla suunnataan porukoiden kanssa mökille viettämään juhannusta. Takaisin tulen lauantaina putsaamaan Artukaisten tunujen karsinat ja sitten kotiin grillailemaan kavereiden kanssa. Ihan kiva jussi siis edessä! Huh tulipas vaihteeksi pitkä postaus :D Mutta palaillaan taas, adios!

2 kommenttia:

  1. Hienosti sait myös onnistumisiakin! :) Pasi on välillä vähän tyhmä kun tiputtelee ratsastajia alas, saa minutkin alas kun vaan haluaa.. mutta onhan sillä ihana persoona muuten :D

    VastaaPoista