Sivut

26. kesäkuuta 2012

Juhannuksen jälkeiset kuulumiset

Turussa ainakin taas vaihteeksi satelee, huoh, vois se kesä jo pikkuhiljaa tehdä tuloaan. Mulla ei oo ollut vielä yhtään sellainen kunnon kesäfiilis, kun ilmat on olleet niin kylmiä. Onneksi perjantaina juhannusaattona sentään aurinko paistoi ja saatiin viettää juhannusta lämpimässä =) Juhannus meni rauhallisesti äitin ja iskän kanssa siellä mökillä, mukavaa vaihtelua siihen ainaiseen riehumiseen. Juhannuspäivänä tulin kaupunkiin sitten lappamaan kakkaa ja illalla grillattiin muutaman kaverin kanssa, jonka jälkeen pelattiin Uunoa ja pidettiin kauheet parisuhdeanalyysit viinin kera.

Mikä ei kuulu joukkoon...

"Kylillä" "yksillä", eli Kustavin keskustassa vishyllä!

Kustavissa oli jonkun kauheen moottoripyörälegioonan pysähdyspaikka, pyöriä oli varmaan 100!

Tällainen kiva yllätys löytyi veneen alta sulkakasan kera, ilmeisesti minkki käynyt vetämässä pikku välipalat

Meiän pikku hulivili Saku =)

Naapurin paatti

Isukki tekemässä vihtaa

Sunnuntaina oli vuorossa taas Lennin ratsastus, mentiin ensin hetki kentällä, mutta Lenni pelkäsi TAAS sitä kouluaitakasaa enkä jaksanut jäädä tappelemaan, joten lähdettiin pikku maastolenkille. Reitillä oli sit kivasti polun yli kaatunut puu, josta ravattiin muutaman kerran yli, Lenni oli ihan innoissaan.

Tällä viikolla ei sitten taas mitään erikoista olekaan, töitä vaan kauheesti (onneksi!!!), torstaina Lenni ja lauantaina TUPARIT! Jippii. Tänään olin myös Lenneilemässä, mentiin hetki kentällä aika "helposti", kenttä oli märkä joten ei tehty mitään pieniä ympyröitä tai kauheita taivutteluja, oikeestaan vaan ravailtiin ja laukattiin pitkänä ja rentona ympäri kenttää. Nyt kouluaitahirviö oli vihdoin selätetty, ja Lenni oli kivan letkeä.

Eipä muuta, saa sitten taas lukijatkin olla aktiivisia ja pistää postaustoiveita ynnä muuta ;) Itsekin yritän tästä nyt päästä tähän bloggauksen makuun uudelleen. Nyt nukkumaan ja huomenna töihin, adios!!

2 kommenttia:

  1. Kiva juhannus sulla :) tee vaiks sellainen kisapostaus aiemmista kisoista jonkilaista yhteenvetoa? Mikä oli kivoin, mikä taas huonoin, mikä taas oli ikimuistoIsta, jos sellaista oli, jne. opitko jotain virheitä, joita et enää tekisi. Sun seuraava kisatavoitteesi? Jos on tavoitetta? Koitatko päästä jollain rats.koulun tuntsarilla johonki harjoituskilpailuihin? :D Jotain tollaista tuli nyt päähäni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli kyl ihan kiva =) En tiiä onks mun järkee tehdä aiemmista kisoista mitään, kun ei oo mitään isompia kisoja ollu eikä sijoituksia tai mitään, mut tollasen tavoitepostauksen voisinkin tehdä!

      Poista