Sivut

3. kesäkuuta 2012

Lauantain tunti ja muuta

Kauhia, jo toinen kerta tällä viikolla, kun ehdin postaamaan! Kyllä tää tästä taas lähtee. Eilen olin siis siellä TR.n estetunnilla, alla jälleen vanha tuttu Karina. Alkuverkan jälkeen alettiin hyppäämään vasemmassa kierroksessa pientä pystyä pääty-ympyrällä. Saatiin Karinan kanssa hyviä hyppyjä tälle, vaikka poni haluskin lähteä esteen jälkeen vähän kiihdyttämään. Sitten vaihdettiin suuntaa ja tultiin pari kertaa suoraa pysty-okserilinjaa joka piti tulla joko kolmella tai neljällä laukalla, hienosti meni taas. Seuraavaksi lisättiin tehtävään vielä pysty kaarevalla tiellä, jolle piti ottaa sitten yksi askel enemmän kuin edelliseen väliin. Taas hyvin. Lopuksi hypättiin rataa eikä päästy menemään se kuin kerran vai kaksi, koska meni niin hienosti. Jäi kyllä tosi hyvä fiilis tunnista, Karina oli hieno eikä nähnyt mitään mörköjä ja hyppäsi tosi nätisti. Vähän kyllä harmitti, että pääsin hyppäämään niin vähän kun ei tarvinnut yhtäkään tehtävää tulla uudestaan :D No, hyvä joskus näinkin päin! Ja tietenkään tällä kertaa ei ollut ketään kuvaamassa -.-

Tunnin jälkeen menin töihin ja tänään aamulla parhaan kaverini Mimin ylioppilasjuhliin, kun en eilen virallisiin juhliin päässyt. Sen jälkeen olikin vuorossa taas kämpän kuntoon laittamista, ja saatiin maalaaminen vihdoinkin valmiiksi. Sitten enää vähän siivoilua ja kamat sisään ja tupareita suunnittelemaan!

Ens viikko menee siis muuttaessa ja töissä. Huomenna on ohjelmassa Sonisphere-festari ja Metallica Idan kanssa, aiai! Surkeeta ilmaa on kyllä luvattu, mutta ehkäpä luontoäiti yllättää ja heittää kivan auringonpaisteen Metallican kunniaksi... Torstaina ja sunnuntaina oon menossa Lenneilemään ja viikonloppu näillä näkymin vapaa, jes! Katsotaan taas mitä ehdin ens viikolla kirjottelemaan.


Loppuun vielä piristykseksi kuva kesäpoika-Lennistä =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti