Sivut

28. marraskuuta 2011

Viikonlopusta ja sen sellaista

Ja taas tulee tämäkin postaus päivän jäljessä, kun videolla kestää niin herttileijaan kauan ladata.

Näin on taas yksi viikko vierähtänyt ja kohta on jo joulu! Huh, mitä vanhemmaksi tulee, sen nopeemmin aika menee. Karseeta! Mutta joo, perjantaina mulla oli vaan ihanan lyhyt kolmen tunnin koulupäivä jonka jälkeen tulin kotiin nukkumaan, ja illalla oli sit äitin 50-vuotisjuhlat. Ei siis mitkään bileet, sukulaiset vaan tuli kahville ja näin. Pakko sanoa, että äiti oli kyl tehny hiton hyvät pöperöt! Jotain nami salaatteja ja kaks nami kakkua, NAM! Ja mun oli pikkuapulaisena pakko saada tehdä joulutorttuja =) Juhlien jälkeen menin sit kaverille ja sieltä baariin, jeejee.

Lauantai menikin kokonaan töissä, ja tänään olin Lenniä ratsastamassa. Sää oli aivan HIRVEÄ! Satoi kaatamalla ja tuuli kovin. Yök. Mulla oli kauheet suunnitelmat, et mennää  ajoissa tallille ja ratsastan ulkona, kun pitkästä aikaa Linda tuli kuvaamaan meita, että oltais saatu kunnon kuvia. No, suunnitelmat meni tän ihanan ilman takia pilalle, eli nyt on taas vaan videota. Poika oli vähän töttöröö-päällä, pelkäsi esimerkiksi Lindan turkoosia takkia, ja maneesissa vähän steppasi oven kohdalla, mutta yllättävän hyvin se käyttäytyi siihen verrattuna, millainen myrsky ulkona pauhasi! Lennin omistaja sanoi, että poika on alkanut kehittää alakaulaa itselleen, ja varsinkin esteillä huomaa sen vahvuuden, joten otin taas gramaanit alkuverkan ajaksi, ja otin sit pois, kun Lenni tuntui ihan hyvältä.



Ei taaskaan tehny mitään kummempia, jotain väistön tapaista koitin vääntää, muttei siitä oikein tullut mitään. Maneesissa oli muita hevosia, enkä pystynyt keskittymään kunnolla. Vieläkään ei olla sinne koulutunnille keretty, ja nyt alkaisi jo pikkuhiljaa olemaan aika ajankohtaista... Täytyy katsoa, koska ehdittäis! Ja sitten jos teitä yhtä älykkäitä anonyymeja tulee taas kommentoimaan, kuten siihen mun edelliseen postaukseen, niin juu, tiedän kyllä etten osaa istua Lennin ravissa, mun jalat heiluu ja istun vinossa.



Koulu alkaa lähenemään loppuaan, enää kolme viikkoa jäljellä! Ja sen huomaa kyllä työmäärästä. Miljoona tehtävää pitäis tehdä, ja sit pitäis tehdä kaikkea muutakin, kuin niitä koulujuttuja. Huoh. Ens viikko jatkuu taas samanlaisena, paitsi että lauantaina meen katsomaan Signmarkia, jos ehdin, ja sunnuntaina on Pedantissa ne harkkakisat =) Veikolla meen, luokkaa en vielä tiedä, mutta mitä luultavimmin 90cm, kun se meni viimeksi niin hyvin. Tässäpä tämä, heippu =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti