Sivut

24. marraskuuta 2011

Paluu arkeen ja alkuviikon heppastelut

Joo, arkeen on taas todellakin palattu, koulussa on hommia niin paljon että hiki tulee, ja töissäkin olin nyt tiistaina ja keskiviikkona. Maanantaina kävin sit ratsastamassa Lennin ekan kerran loman jälkeen, ja se olikin tosi kivalla päällä =) Otin gramaanit, kun aattelin, että herra saattaa vähän testailla kun muistaa etten oo pitkään aikaan käynyt, mutta enhän mä niitä mihinkään olis tarvinnut! Lennistä on tullut ihanan ryhdikäs ja sillä on tullut massaa tosi paljon lisää tän puolen vuoden aikana mitä oon sitä vuokrannut, ja nyt alkaa jo tuntua siltä, että pikkuhiljaa alkaa sujumaankin! Maanantaina se meni tosi kauniissa muodossa, ja saipa siitä aika hienon ravinkin irtoomaan. Ei tehty mitään ihmeellistä, askellajit vaan läpi ja vähän laukkatyöskentelyä ympyrällä. On se hieno poika =) Seuraavaks meen ratsastaa Lenniä sunnuntaina, katsotaan, mitä silloin keksitään.

Ja kuten todettu, tiistai ja keskiviikko meni töissä. Tänään olin Pedantissa taas hyppäämässä, menin Veikolla, mutta oli kyllä niin turha tunti, että huh huh. Sijainen piti tunnin ja meitä oli vielä kuusi ratsukkoa tunnilla, että ei tosiaan mennyt putkeen. Tai siis ei meillä nyt niin kovin huonosti mennyt, kun ei oikeastaan mitään tehtykään. Verkattiin kauan ja hypättiin muutama hassu este ja se siinä. Ainut hyvä asia tunnissa oli, että kerrankin sain Veikon tulemaan esteelle melko suorassa, eikä se vastustellut vasenta pohjetta niin kovin. Mutta en jaksa edes tarkemmin selostaa kun oli niin turhaa. Tässä kuitenkin pieni videopätkä:



Huomenna mulla onkin sit vaan kolme tuntia koulua, jonka jälkeen aattelin käydä solkussa, ja illalla on äitin 50-vuotisjuhlat, jonka jälkeen meen varmaan johonkin kaupungille käymään. Lauantaina töitä ja sunnuntaina sitä Lenniä ratsastamaan. Jos vaikka saisin kuvaajan sunnuntaille, että saisin Lennistäkin tuoreita kuvia tänne, kun hän on niin hieno =) Ainiin, laitin tohon banneriksi tollasen kuvan Lennin jaloista... (XD) On toi kai parempi kuin ei mitään? :D Mielipiteitä? Itseasiassa toi on mun mielestä ihan kivannäköinen, ja kun en osaa mitään kuvankäsittelyohjelmia käyttää, niin en ton parempaan pystykään! Mutta jos jonkun silmää ei miellytä, niin saa kernaasti tehdä mulle bannerin! Mutta eipä tänään muuta, heippis!

3 kommenttia: