Sivut

3. huhtikuuta 2012

Pikaisesti viime viikosta

Heippa ja pahoittelut taas pitkästä postaustauosta. Viime viikko meni lähinnä töissä ja loppuviikko heppaillessa. Torstaina oltiin Lennin kanssa Elinan tunnilla, harjoiteltiin sunnuntain kisoihin ohjelmaa, joka oli siis heC 2:2000. Tunti meni kivasti ja saatiin hyviä vinkkejä kisoja varten. Perjantaina ratsastin myös Lennin ja tarkoitus oli vielä treenata ohjelmaa, mutta maneesin tulikin yksi nainen verkkaamaan tuntiaan varten, eikä suostunut väistelemään vaikka pyysin, joten se kusi siihen. Perjantai-ilta meni missäs muualla kuin Rillossa.

Lauantaina viiden tunnin yöunien jälkeen menin TR:n tunnille, tällä kertaa meillä olikin puomeja. Menin taas Karinalla, ja viimetunnin hehkutukset yhteistyön sujumisestä jäivät kyllä unholaan. Tunti meni ihan päin persettä, ja huipentui vielä laukanvaihtoharjoitukseen, joka kruunasi koko komeuden. No ei voi mitään, ens kerralla sit toivottavasti paremmin.

Kartsa taitaa just kakkia (c) Ida Jalo

Launtai-illan olin töissä jonka jälkeen oli tietenkin pakko vetää perjantai uusiksi, vaikka sunnuntaina oli herätys seiskalta kisojen takia. No, nukuin sitten loppujen lopuksi 1,5 tuntia ja aamulla toooosi pirteenä tallille. Verkkasin ensin omassa maneesissa ennen kuin lähdettiin isolle maneesille päin, Lenni tuntui aika hyvältä, vaikka oli vino kuin korkkiruuvi, enkä saanut sitä mitenkään suoristumaan. Maneesilla sitten "oikeessa" verkassa en tehnyt paljon mitään, kun oltiin jo sen verran menty alle, lähinnä katseltiin paikkoja. Itse rata sujui sitten vähän niin ja näin, Lenni oli aika jännittynyt ja meni pää pystyssä. Lävistäjällä keskikäynti oli vain hermostunutta ravi-käyntisipsutusta ja toiseen suuntaan kun tultiin lävistäjä laukassa, Lenni vaihtoi ristille just ennen kulmaa ja siitä saatiin sit aika ruma virhe siitä. Kaipa suoritus kokonaisuudessaan oli ihan jees verrattuna siihen, että nää oli mun ekat koulukisat. Prosentteja tuli 61 ja jotain hiluja päälle. Ens kerralla paremmin! Radasta ei valitettavasti ole videota eikä kuviakaan =(

Verkasta, Lenni korvat tötteröllä. (c) Tiia Sipilä

Mitäs muuta sitten... Sunnuntaina meninkin puoli kasilta nukkumaan ja nukuin sitten oikeestaan aamukymppiin asti. Hups. Tällä viikolla en ratsastakaan Lenniä, kun sillä on vapaa viikko, eikä lauantaina ole TR:n tuntiakaan, kun siellä on joku valmennusjuttu. Ratsastan kuitenkin lauantaista maanantaihin Veikkoa!! <3 Jippii, omistaja Paulina lähtee siis johonkin häihin ja pyysi minua liikuttamaan Voten sillä aikaa, ja sehän passaa! =) Huomenna edessä olisi laivareissu Lemmenlautalle, veikkaanpa että meno tulee olemaan aika railakasta. Postailen varmaan loppuviikosta jotain kuulumisia, mutta varautukaa odottamaan... Ei tässä muuta, adios!

7 kommenttia:

  1. mitkä oli prosentit kisoista, mikä ohjelma?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kappas en muistanut prosentteja kirjottaa :D Vähän päälle 61 siis tuli. Ohjelma oli heC 2:2000 kuten tuolla lukee.

      Poista
    2. Mun mielestä päälle 61 on hyvä tulos. Kuulostat niin vähättelevältä.

      Poista
    3. Prosentteina joo ihan hyvä tulos, mutta ei kyllä mun mielestä ollut tuon arvoinen suoritus :D

      Poista
  2. Moikka! Teen koulussa ryhmätyönä markkinatutkimusta, että onko Turun alueella tarvetta uudelle ratsastuskoululle. Olisi kiva jos osallistuisit kyselyyn :) Kysymyksiä 20 ja aikaa menee alle 10 min.

    VastaaPoista
  3. Linkki ei tullutkaan mukaan. Uusi yritys http://www.kyselynetti.fi/vastaa/?kohde=1ff5635

    VastaaPoista