Sivut

19. huhtikuuta 2012

Oona ja Lenni 1v.

En nyt muista tarkkaa päivää, koska aloin Lenniä vuokraamaan, mutta joka tapauksessa se oli vuoden 2011 huhtikuun puolessa välissä, eli noin vuosi sitten. Ollaan me vuodessa ehkä vähän edistytty ja yhteistyö sujuu jo paremmin, mutta paaaaaljon on vielä tehtävää...

Höpö
Maanantaina kävin ratsastamassa pojan, mentiin vaan melko rennosti etee-nalas eikä touhuttu ihmeempiä. Tänään Lenni oli kuitenkin ratsastaessa ihan super, alussa se oli hirveesti vasenta pohjetta vastaan, joten työskentelin aika kauan käynnissä, tehtiin väistöjä ja ne sujuikin oikein mallikkaasti. Sitten kun aloitettiin ravailut, Lenni oli ihan mahtava! Oli heti kuulolla, liikkui rauhassa ja keskittyen eteenpäin, ei ollut edestä painava eikä nykinyt vastaan. Olin ihan ihmeissäni! Sama jatkui vielä koko ratsastuksen, työstin laukkaa ensin menemällä koko uraa kunnolla eteen kevyessä istunnassa ja Lenni laukkasi rentona ja tyytyväisenä isoa laukkaa, eikä ollut ollenkaan kiireinen tai yrittänyt viedä. Kun istuin laukassa alas, Lenni kävi edestä vähän raskaaksi, mutta pehmeni kuitenkin vähän ajan päästä. Poni oli niin kiva, etten sit viittinyt alkaa enempää kikkailemaan, vaan otettiin loppu ravit eteen-alas. Olin oikeesti ihan ymmälläni, kun siitä hevosesta oikein huomasi, miten se keskittyy. Siis keskittyy olennaiseen eikä kaikkeen muuhun. Se oli vielä jopa yllättävän suora ja ton alkuvänkäämisen jälkeen hyvin pohkeiden välissä ja avuilla. Kerrankin tuli sellanen fiilis, että kyllä meillä jotain toivoa vielä on!

Ehkä Lenni muisti, että meillä on "vuosipäivä" ja halusi siksi miellyttää :D Heh. No mutta joo. Sunnuntaina mennään sit sinne Raisioon loikkimaan ja katsotaan mitä sen jälkeen touhuillaan.

Muuten on alkuviikko mennyt työn merkeissä, tiistaina käytiin kaverini kanssa taas katsomassa kämppää ja eilen käytiin perheen kanssa siivillä ja Hulluilla Päivillä. Viikonloppu meneekin sit varmaan vaihteeksi rauhallisesti, kun on töitä ja heppastelua sen verran. Sunnuntaina sitten viimeistään kisapostausta! Palaillaan =)

4 kommenttia:

  1. ei vittu enhän mä ymmärrä sanaakaan?! :D "ei ollut edestä painava" takapainoinenko?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten ois vaikka, ettei painanut ohjaa vasten? Ei ollut etupainoinen? Get it?

      Poista
  2. haha kakka GOT IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    t.kakka

    VastaaPoista
  3. Onneks olkoon Oona ja Lenni!!!

    VastaaPoista