Sivut

22. huhtikuuta 2012

Koppoti koppoti

Jees, kerron nyt ensin lyhyesti lauantain tunnista, menin taas Karinalla ja meni vähän niin ja näin. Alussa Karina ei oikein ollut kuulolla ja mentiin muutamista esteistä ohi. Loppua kohden saatiin hiukan sujuvuutta menoon, muttei tunnista mikään erikoisen hyvä fiilis jäänyt. En nyt jaksa selostaa tunnista enempää, katsokaa videolta!



Tänään oltiin sitten Lennin kanssa Alvan tallilla hyppäämässä seuraluokka 80cm. Kun päästiin pääkallopaikalle, Lenni oli ihan täpinöissään ja kuin mikäkin kuuma kisahevonen. Käppäiltiin hetki ennen verkkaa viereisellä pyörätiellä ja koitin vähän saada poikaa kuulolle väistättämällä ja tekemällä pysähdyksiä ja peruutuksia, ja aika nopeesti se jo alkoi vähän keskittymäänkin eikä ollut kuin joku vieteri. Verkassa se oli ihan ok, en nyt tietenkään sitä niin lyhyessä ajassa mitenkään kovin hyvin saanut läpi, mutta ei se pahaltakaan tuntunut. Ei hypätty verkassa paljoa kun saatiin muutamat ihan jees hypyt.

Verkasta

Luokassa oli arvostelu 367.1 ja perusrata oli aika simppeli seitsemän esteen setti. Liikkeelle lähdettiin ihan hyvin, pikkasen säästöliekillä, mutta kuitenkin sujuvasti. Kolmeselle kuitenkin ohjasin aivan päin mäntyä ja taisin nukkua siellä selässä, ratsastin nimittäin ihan täysin ohi esteestä. Lenni ei edes kieltänyt, mä vaan olin ihan pellenä siellä ja vasemman puolen avut jossain hevontuutissa, ja Lenni ei varmaan edes tiennyt, että se este olisi pitänyt hypätäkin. No siinä sitten ärräpäät huudettuani käänsin vaan uudestaan esteelle ja kiltistihän poika sen hyppäsi. Loppurata meni edelleen sujuvasti, mutta kutoselle paikka oli vähän hakusessa ja Lenni teke hassun loikan kaukaa ja jäin siitä vähän jälkeen. Rata oli kuitenkin kokonaisuudessaan ihan jepa, ja tultiin jokaiselta esteeltä oikeessa laukassa alas! Harmittaa vaan ihan vietävästi toi yks ohimeneminen, kun se oli niin täysin mun syy kuin olla ja voi. Äh. Omistajan kanssa Lenni hyppäsi hienosti 0-0 tuloksen ensimmäisestä alueluokastaan =)

Kaunis poika <3 (c) Annika Mäki

Kärsivä ilme (c) Annika Mäki

Kiitos =) (c) Annika Mäki


Kiva kisapäivä oli, ja aurinkokin rupes jossain vaiheessa paistamaan kivasti. Loppuun vielä muutamia kuvia, nyt kun niitä kerrankin on.




Lenni possuttaa



Väskätti =)

4 kommenttia:

  1. vitsi kui kivoi noi hyppykuvat!! aaa et odotan sitä että päästään santunkin kans hyppelee ja kisailee!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, paitsi mun ilme pilaa ton toisen XD Kyl te pian pääsette, kärsivällisyyttä vaan! =)

      Poista
  2. kivoja kuvia!! heh, ei kai se ole niin vaarallista mennä vahingossa estettä ohi :D olen mä itte joskus aiemmin tehny iha pölön teon radalla, mä nimittäin menin volttiin lähtöradan jälkeen ja sit aloin hypätä radan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! x)Joo mut siis ei tä ollu mikää et unohdin sen vaa päästin hevosen siitä ohi :D

      Poista