Sivut

10. huhtikuuta 2012

Huh...

Päivitän nyt vaan taas ihan nopeesti, ei ole kuvia eikä mitään muuta kivaakaan taas vaihteeksi. Alkaa pikkuhiljaa tämä blogin pitäminen olemaan aika vaakalaudalla, kun en missään välissä tänne jaksa/ehdi kirjoittelemaan, ja kun saan sen aikaiseksi ei ole mitään kivaa matskua jaettavaksi... No, kattellaan nyt vielä hetki jos saisin otettua itteeni niskasta kiinni.

Viime viikko meni keskiviikkoon saakka töissä, ja sitten lähdettiinkin kamujen kanssa Lemmenlautalle. Siitä alkoikin sitten koko pääsiäisen kestävä alamäki josta ollaan tänään pikkuhiljaa selivtty, mutta eipä siitä sen enempää... Hauskaa joka tapauksessa oli!

Lauantaista maanantaihin ratsastin ihanaa Veikko vauvelia, kun omistaja Paulina oli reissun päällä. Pojalla oli selkä aika jumissa, ja mentiinkin kaikki kolme päivää aika samaa juttua, reilusti eteen-alas ja taivuttelua ja jumppaa ympyröillä. Lisäksi vähän hemmottelin pojua hieronnalla, ja viimeisenä päivänä se alkoikin olla jo rennompi eikä aristanut selkää paljoakaan. On se vaan niin ihana polle ja kauhea ikävä on ollut, oli ihanaa päästä hoitamaan ja liikuttelemaan Votea pitkästä aikaa =)

Viime viikolla en siis ratsastanut Lenniä ollenkaan, kun sillä oli koko viikko lomaa. Tällä viikolla liikutan sen torstaina ja lauantaina mennään Matin estevalkkuun. Seuraavat kisat ois sitten 22. päivä Raisiossa, Lenni hyppää omistajansa kanssa ekan alueluokkansa ja mä hyppään 80cm seuraluokan. Mutta jees, katsellaan jos lähtis tämä postailu taas pyörimään. Katsellaan taas varmaan loppuviikosta!

8 kommenttia:

  1. Tykkäsin tästä blogista tosi paljon, kiva ulkoasu, tekstit yms! :) Aloin lukijaksi :)
    Kiva jos kävisit www.munomatosisoma.blogspot.com blogissani ja laittaisit vaikka kysymyspostaukseeni kysymyksiä! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi, kiva kuulla! Just kun alko epätoivo iskee tän blogin kanssa :D Käyn tsekkaamassa =)

      Poista
  2. Ei saa lopettaa, näitä on niin kiva lukea. :)

    Mä tuun kanssa lauantaina Matin valkkuun, tosin ollaan eri ryhmässä. Jänskää jo, on ollut hyppytaukoa ja oon vasta kerran hypännyt Pimulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah okkey no täytyy sit varmaan ryhdistäytyä tän postailun kanssa :D
      Ja just kivaa, toivottavasti menee hyvin! Harmi kun ei olla samassa ryhmässä, kun en ehdi jäämään katsomaan enää muita ryhmiä =( Oon ite siin ekassa. Mut etköhän sä selviä ;)

      Poista
    2. Ja mä oon vikassa ryhmässä. Mutta enköhän mä tuu toistekkin noihin valmennuksiin niin pääsen näkemään teidätkin livenä :)

      Poista
    3. Jep, jos päästäis ens kerralla vaikka samaan ;) Oon yleensä aina siinä ekassa ryhmässä.

      Poista
  3. ootko joka viikko ryyppäämässä/juhlimassa? :D et oo postaillu pitkään aikoihin kunnolla.. tää sun blogis on tosi kiva ja näitä on kiva lukea, et saa lopettaa tän pitoa!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pikkasen on menny lujaa täs viime aikoina... Nii harmittaa itteeki ku ei oo saanu kunnol postailtuu =( Toivottavasti saan jonkun kuvaamaan huomista valmennusta niin sais vähän jotai parempaa postausta! Ja kiitos, yritän parantaa tapani! :D

      Poista