Sivut

27. toukokuuta 2012

Vapaus!!

Jes, vihdoinkin on lukeminen ja pääsykokeet ohi. Kokeet meni miten meni, enkä osaa sanoa pääsenkö sisään vai en, mutta vähän pelkään, etten pääse. Tulokset tulee noin kuukauden kuluttua, sen näkee sitten... Sitten toinen juttu, saatiin vihdoinkin kämppä kaverini Lindan kanssa! Parvekkeellinen, tilava kolmio ihan ydinkeskustassa, todella kulunut eikä mitään remonttia tehty, mutta myös todella edullinen, eli kelvannee näin ensiasunnoksi. Muutto on sitten ens kuun alussa, tupareita odotellessa.

Lennin ratsastin keskiviikkona ja tänään, keskiviikkona pitkästä aikaa oikeen kunnolla. Laukassa Lennillä oli joku ihme pakkomielle nostaa pää ylös ja lähteä kuskaamaan ja käytiinkin aika kauan keskustelua siitä, että miten oikein kuuluu laukata. Päästiin kuitenkin yhteisymmärrykseen ja poika rauhottui ja oli lopussa kiva ja rento, kunnes viereisellä raviradalla hevonen alkoi temppuilemaan ja koko kova duuni meni hukkaan kun Lenni jännittyi ihan viulun kieleksi ja pelästeli ja kyttäili koko ajan. Lopuksi poika olikin ihan hikinen kun oltiin tehty niin rankasti hommia.

Lauantaina oli estetunti Lentulla, koko tunnin "päätehtävä" oli kolmen esteen suora linja, jota ratsastettiin eri laukkamäärillä. Lenttu oli taas kiva, rehti ja reipas pikku puksuttaja. Tunti meni ihan kivasti eikä mitään erikoista tule mieleen. Videon latailen jos jossain vaiheessa ehdin.

Huono kuva mut hieno Lenttu



Lauantai-ilta meni viihteellä ja tänään ratsastin taas Lennin, menin pitkästä aikaa oikeen koulusatulalla, muttei tehty kummempia. Työskentelin aika kauan käynnissä, Lenni oli tosi vammanen suusta enkä oikeen saanut mitään hyvää tuntumaa siihen. Sama juttu oli ravissa ja laukassa, mutta kyllä se sitten tasoittui loppua kohden. Vähän. Äippä oli kuvailemassa, jee.

Aurinko häikäisi molempia :D






Ens viikko ei kyllä oo yhtään sen kiireettömämpi kuin edellisetkään, kun nyt saatiin toi kämppä ja aletaan sitä laittaa kuntoon. Töitä on joka päivä lukuunottamatta torstaita ja sunnuntaita, tiistaina Matin valmennus, torstaina tallille ja lauantaina tunti, sunnuntaina käyn parhaan kaverini ylioppilasjuhlissa kun en lauantaina töiden takia ehdi. Ja sitten pitäis sitä kämppääkin laittaa kuntoon ja pakatakin ja öö... No, kai mä selviän! Palaillaan valmennuksen jälkeen. Tsau!

5 kommenttia:

  1. Kuinka monta kertaa viikossa vuokraat lenniä ja entä paljon maksat siitä kuukaudessa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käyn yleensä kaks kertaa viikossa, joskus oon käynyt enemmän esim. jos Lotta on ollut matkoilla ja joskus vähemmän kun Lennillä on ollut vaikka lomaa =) Hintaa en viitsi julkisesti laittaa, se on mun ja omistajan välinen asia =)

      Poista
  2. Ihanan kesäiset kuvat!!:))
    Ja tupareita odotellaan 100-0!!!!!!!!!!!! JEEEEEEEEEEEEE=)))))
    t.kaksuli

    VastaaPoista