Sivut

19. toukokuuta 2012

Torstain kisat

Menen nyt suoraan asiaan enkä jaksa taas valittaa mun lukemisstressistä tai vapaa-ajan puutteesta, eli oltiin siis torstaina Artukaissa hyppäämässä 80 cm seurakisoissa! TR:n puolella oli ja on parhaillaankin Turun Malja samaa aikaa, ja nämä seurakisat oli siis entisen Pedantin puolella, Kartanon tallilla. Verkka oli maneesissa, ja se oli ihan järkky. Maneesi on muutenkin pieni ja siitä oli vielä vedetty aika iso osa kulmaa pois kentälle siirtymistä varten. Siellä oli niin ahdasta ja pimeetä ja hullua, että! Lenni oli ihan hirveen jännittynyt ja katteli kakkaämpäriä ja seinillä olevia mainoksia ihan kauhuissaan, eikä rentoutunut ollenkaan. Oltiin molemmat jo verkan jälkeen ihan hikisiä ja aattelin että mitäköhän mahtaa radasta tulla :D Saatiin kuitenkin muutama ihan jees hyppy alle, joten ei nyt mitään suurempaa paniikkia ollut.

Radallaki poika oli vielä aika hermona, se oli niin jännittynyt ettei meinannut eteenpäin päästä ja radan alkukin lähti vähän hitaasti liikkeelle, kun Lenni jännitti. Päästiin perusrata kuitenkin ihan suht siististi puhtaasti läpi, mutta 2. vaiheessa pudotettiinkin heti eka este. Maaliin päästiin kuitenkin ihan kunnialla ja oli muuten meidän eka puhdas 80 cm perusrata! Omistajan kanssa Lenni hyppäsi sitten hienosti ekan metrinsä yhdellä pudotuksella! Kuvista kiitos ja (c) Janita Tiainen =)





HAHAH oli vähän tiukka kurvi viimeiselle esteelle :DDDDD




Hienosti poika pomppi vaikka jännittikin kauheesti. Nyt on pakko suunnata äkkiä tallille katsomaan hetkeks Maljaa, ettei mee ihan sivusuun tänä vuonna. Huomenna meen sitten Lotan ja Lennin kisahoitajaksi Luvian koulukisoihin. Ens viikolla onkin pääsykokeet ohi, joten vapaa-aikaakin on sitten taas vähän enemmän, koitan ruveta postailemaan taas vähän ahkerammin! Ensi kertaan =)

8 kommenttia:

  1. Katoppa arvontani kohdasta "66 arvonnan aika"
    Mahdollisuus voittaa B Vertigon lippis ;)

    VastaaPoista
  2. valkoiset housut seurakisoissa? :D mihin sulla on pääsykokeet? :) kiva tuo vika kuva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öäm niin..? :D Kisakutsussa vaadittiin siisti kilpailuasu ja siihen tietääkseni kuuluu valkoiset housut... Turun yliopistoon haen lukemaan bilsaa! Ja kiitti =)

      Poista
  3. hihhih, ihana sun ilmeesi tossa toiseks viimeises kuvas! :D kiva kun meni eka vaihe hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, vähän hirvitti et mahdutaanko kääntymään :D Jep, ens kerralla sit uusintakin ;D

      Poista
  4. Sinut on haastettu!
    http://piikkimatolla.blogspot.com/2012/05/haaste.html

    VastaaPoista
  5. jei mä tykkään tosta tokasta kuvasta paljon :)

    VastaaPoista