Sivut

13. toukokuuta 2012

Valmennuksessa ja muuta

Täällä ollaan taas... Huh huh, kaks duunia, pääsykokeisiin lukeminen valmennuskurssin kera ja siihen vielä hevostelu päälle, ei tässä paljoo bloggailuun tai mihinkään muuhunkaan jää aikaa. No eniveis, viime viikko meni siis ihan saman kaavan mukaan, oltiin taas Lindan kanssa kattomassa yhtä kämppää, kävin suorittamassa pimeänajon ja kakkosvaiheessa ja sitä rataa. Perus meininkiä.

Torstaina oltiin sit Lennin kanssa Matin valkussa. Alkuun tultiin vähän puomijuttuja ja siirryttiin aika nopeesti kavaletteihin, vähän mietittiin ja ratsasteltiin eri tavoilla linjoja ja lopussa tietty rataa. Valmennus meni oikeestaan aika kivasti, saatiin hyviä hyppyjä ja viimeinen rata oli aikas passeli. Lennillä oli kuitenkin paikoitellen vauhtia liikaa ja se jopa vei mua aika kirkkaasti. Pojalle on kyllä tullut niin paljon lisää voimaa, että! Hypytkin alkaa olemaan jo terävämpiä ja parempia, ja poni alkaa tuntumaan jo vähän estehepalta! Nyt Lenni oli myös aika suora, eikä sellasia ihme vinohyppyjä tule enää niin paljon. Suunta on siis eteenpäin! Helatorstaina mennään Artukaisiin seurakisoihin hyppäämään 80 cm ja omistaja menee Lennin ekan metrin!



Älkää katsoko käsiä :D



Ja näin... :D


Viikonloppu meni siis töissä ja siellä kakkosvaiheessa, mulla oli lauantaina ihan aikomus olla vaan kotona töitten ja herätä aamulla palvelemaan äitiä, mutta niin se baari vaan voitti koti-illan. Ja oli taas muuten niin hauskaa, että huh. Tänään on sitten vietetty perinteisesti äitienpäivää, ensin syötiin kotona vähän "paremmin" ja sit käytiin isovanhempien luona. Jees...

Ei tässä sitten muuta. Palaillaan varmaan kisapostauksen merkeissä ens viikolla! Adios =)

6 kommenttia:

  1. toi viimeinen kuva on iha söpö xD ette tuu niihi aluekilpailuihi? mut ymmärrän kyl kun noi naapuritallin kisat olisivat varmaan pienempiä kisoja, eikä kestäis niin kauan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei tulla, Lotta ei haluu vielä hypätä aluemetriä enkä tiiä miten mä mahtaisin pärjätä Artukaisten radalla, on kuitenkin jo vähän haastavampia :D Jos vertaa vaiks Alvan aluekisoihin mis oli ihan simppelit radat. Ja joo, päästään luultavasti aika paljon aikasemmin pois, kuin jos oltais aluekisoihin menty :D

      Poista
  2. Meettekö entisen pedantin tallin kisoihin? :) eikös ne oo harkkakisat? :on

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mennään =) Ei kyl ne on seurakisat, toisaalta on kyl niin lällyt arvostelut ja luultavasti helpot radat, et on varmaan laitettu seuriksisksi siks et pääsee Kipassa ilmottautumaan =)

      Poista
  3. toi eka kuva on tosi hieno! ja muutenkin mukava blogi:)

    http://suklaisiaunelmia.blogspot.com/

    VastaaPoista