Sivut

27. kesäkuuta 2011

Turhaa lätinää vol.1

Heippis!
Kuten otsikko jo kertoo, tämä teksti sisältää vain turhaa lätinee eilisestä ja tästä päivästä. Wuhuu!
Eilen olin siis Lenniä ratsastamassa. Tarkoitus oli ratsastaa itsenäisesti, mutta sitten Lotta, Lennin omistaja lähetti viestin jos hypättäisiin. Hypättiin sitten ja alkuun oli taas tuttuun tapaan hieman vaikeuksia, mutta loppua kohden meni paremmin, ja saatiin ihan ok hyppyjäkin. Mentiin jumppasarjaa ja sitten muutamia linjoja, ja lopuksi rataa. Kunhan itse saisin kaiken turhan säätämisen pois, meillä voisi pikkuhiljaa alkaa jopa sujua! Eilisestä ei valitettavasti ole kuvia.

Tänään oli sitten taas hammaslääkäripäivä. Istuin tunnin ja vartin suu auki piinapenkissä ja nyt on sitten suuvärkki kunnossa! Hammaslääkärin jälkeen äiti tuli hakemaan mua ja mentiin Myllyyn. Äiti halusi mennä katsomaan itselleen jotain, ja ajattelin, etten osta mitään, mutta kappas keppanaa kun erehdyin astumaan JC:n ovista sisään... Sieltä tarttuikin sitten muutamat ihanaiset sormukset, farkkujakku, mekko ja kiva paita. Ostin Cubuksesta vielä pari kynsilakkaa, kun niitä sai kaksi hintaan 3,99€ =) Käytiin vielä Rosso Expressissä syömässä, otin pizzaa, kun minähän en sitä muuten ikinä saa!! (Olen siis Kotipizzassa töissä...)







Myllystä menin suoraan keskustaan Mimin kanssa. Käytiin Coffee Housessa kahvilla, tai oikeestaan jätskillä, ja etsittiin mulle taas vaihteeksi sitä kameralaukkua. Ei löytynyt mitään järkevänhintaista taaskaan. Huoh. Enää neljä päivää meidän matkaan jäljellä =) Can't wait! Loppuun vielä kuvat meidän koirista, Pipasta (Kirsikkämäen Iivana, kk mäyräkoira) ja Sakusta (Eräsipin Sake, kk saksanseisoja), kun he eivät ole täällä päässeet esiintymään =)


Pipsa takaa


Sakun poseeraus (ei, se ei ole vammainen, se ravistaa päätään!)

7 kommenttia:

  1. ihana pipsapeppu <3 just hieno toi jakku!

    VastaaPoista
  2. I like it too! Ja noi sormukset <3 Se paita ja mekkoki on hienoi mut en jaksanu ottaa hyvää kuvaa :D Pipsa näyttää filosofilta!

    VastaaPoista
  3. saku taas ei näytä filosofilta....

    VastaaPoista
  4. hei mitäää, mul on yks kameralaukku ihan käyttämättömänä :D saat sen sit kuha raahaat ittes pois sielt kaukaat :*D

    VastaaPoista
  5. Millanen se laukku on?!?! Ku oon ettiny varmaa joka ikisen Turun kaupan läpi, myös kaikki kamerakaupat, ja ykskään ei oo sopinu tohon ku on nii vitun vammasen muotonen! Se on siis Sonyn nex-3 ja ainut mikä sopiis iihen mitä oon löytäny on ne sonyn omat ja ne maksaa joku 70e...

    VastaaPoista