Sivut

20. kesäkuuta 2011

Esittelyä (ja käytön harjoittelua...)

Heippis!
Olen Oona, 18-vuotias tyttö Turusta. Päätin alkaa kirjoittamaan blogia koska, no, kaikki muutkin kirjoittavat :D Luulen myös, että tällainen itsestään avautuminen voi olla kivaa? Ehkä kuitenkin kirjoitan tätä enemmänkin päiväkirja meiningillä, ja tuskin mun lätinöitä nyt niin kauhean moni jaksaakaan lukea :D

Laitetaanpas näin alkuun hieman esittelyä itsestäni. Nimeni on siis tosiaan Oona, kuten jo kerroinkin ja ikää löytyy 18 vuotta vielä kuukauden verran. Kirjoitin juuri ylioppilaaksi, ja olen hakenut Turun Yliopistoon lukemaan biologiaa. Pahoin pelkään, että sisäänpääsy jää ainakin vielä tänä vuonna vain haaveeksi. Harrastuksiini on jo viimeiset kymmenen vuotta kuulunut ratsastus. Tällä hetkellä käyn Turussa ML Pedantissa ratsastustunnilla kerran viikossa, ja vuokraan Lenni nimistä pv-ruunaa kaksi kertaa viikossa. Omasta hevosesta tietenkin haaveilen, mutta heppaa ei varmaankaan vielä hetkeen ole mahdollista hankkia. Hevosharrastuksesta tulee varmasti myöhemmin paljon juttua blogiin =)

Eräältä estetunnilta Pedantissa Ellillä


Arkipäiväni kuluu lähinnä kotona lorvien, poikaystävän tai kavereiden kanssa, töissä tai tallilla. Hevosten lisäksi myös muut eläimet ovat olleet lähellä sydäntä pienestä pitäen. Tällä hetkellä meillä on vain kaksi koiraa, mutta parhaimmillaan elukoita on ollut jopa pienoinen lauma. Eläinten- ja luonnonsuojelu ovat myös minulle tärkeitä arvoja, vaikken mikään aktiivinen kettutyttö olekaan.

Vanha koiramme Bruno <3

Shoppailu, matkustelu, kavereitten kanssa kahvittelu ja joskus jopa biletys, ovat asioita joita tykkään tehdä. Tässä kaupunkilaistytössä asuu kuitenkin metsänhenki, ja rakastan myös luonnossa liikkumista, mökkeilyä, sienestystä, kalastusta ja muita "juntti"aktiviteetteja.


Eiköhän tässä ollut ensimmäiseksi postaukseksi tarpeeksi, lisää on tulossa. Toivottavasti tämä näyttää kivalta, koska en jaksa enää ruveta muokkailemaan! Ensi kertaan! =)

5 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää :)

    VastaaPoista
  2. lol....mistä näitä heppatyttöjä tulee? pitääkö aina tehdä itsestään pelle

    VastaaPoista
  3. Lol :D Mistä näitä anonyymeja kommentoijia oikeijn tulee? Pitääkö aina tehdä itsestään säälittävä?

    VastaaPoista