Sivut

9. heinäkuuta 2012

Viime kisat

Jaiks, tosiaan niistä viime viikon kisoista... :D Mun kamera on kotona, siis porukoilla, ja oon tässä oottanut et saisin sen sieltä et saisin videon radasta koneelle... Kunnes äsken tajusin, että voi hele mulla on ollu se jo koko viikon koneella! Että joo... Siksi tämä postaus siis näin myöhässä...

Mutta asiaan, oltiin viime tiistaina Merjan Tallilla kisoissa, hypättiin Lennin kanssa seura 80cm. Verkassa Lenni oli ihan ok, en jotenkin saanut mitään ihan parasta tuntumaa siihen, muttei se huonokaan ollut. Verkan pohja oli tosi pehmeä ja sen huomasi heti Lennin hypyistä, eivät olleet sellaisia teräviä vaan ihme tuhnuja. No radalle mentiin sit ihan normifiiliksissä, perusradalla oli vaan 6 estettä jotka suoritettiin puhtaasti ja jatkettiin kakkosvaiheeseen. En todellakaan ratsastanut mitään aikaa koska mun mielestä tollasten pikkukisojen sijoitukset nyt ei mitään kovin tärkeitä ole. Ysillekin tein kilometrin pitkän tien, joka johtui kyllä oikeestaan siitä, että vähän niinkuin unohdin, missä kohtaa se este on... :D Kakkosvaiheen viimeinen este tuli sitten alas joka ärsytti ihan pirusti, mutta ei voi mitään. Ihan jees rata oli vaikka esim. ykköselle näkyy Lenniltä pientä epäröintiä ja vitoselle mentiin ihan rehdisti vastalaukassa. Kaipa se rata kokonaisuudessa kuitenkinm suht siisti oli (?). Lotta ja Lenni hyppäsi 90cm puhtaasti =)



Seuraavat kisat olis sitten ens lauantaina Littoisisssa, jossa hypätään 85cm. Jos vaiks tällä kertaa saatais 0/0 tulos... Ida oli yks päivä kuvaamassa meitä Lennin kanssa, katotaan kun saan sen kameran löytyiskö sieltä jotain julkaisukelpoista tänne :D Jees mutta ei muuta, piti vaan tulla laittamaan toi video tänne ja selittää jotain. Eli ensi kertaan! Moi.

2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen rata, harmi tosiaan toi viimeinen putous! :( tsemppii seuraaviin kisoihin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Joo harmitti ihan sairaasti!!!! Ja kiitos =)

      Poista