Sivut

16. heinäkuuta 2012

Kisat ja hauskaa

Noniin, niistä kisoista. Oltiin siis lauantaina Littoisissa LITRAn seurakisoissa hyppäämässä 85cm. Lotta hyppäsi saman luokan ensin (puhtaasti), joten mulla oli valmiiksi verkattu heppa. Otettiin verkassa vaan muutama hyppy, jotka oli ihan ok. Lenni oli suht rauhallinen eikä niin hirveen jännittynyt.

Radalle taas ihan hyvillä mielin, kun Lennikin oli jo hypännyt saman radan ja nähnyt kaikki esteet. Liikkelle lähdettiin vähän löysästi ja hypyt oli vähän tuhnuja, mutta rata lähti kuitenkin ihan jepasti liikkeelle. Nelonen otettiin alas, tultiin vitoselle ihan ok, mutta kaarsin sen jälkeen turhan tiukasti, kun oisin voinut kiertääkin. Kutoselle tultiin ristillä ja huonolla hypyllä josta jäin vähän jälkeen ja otettiin sekin alas. Loput kolme estettä pysyi ylhäällä ja maaliin päästiin kahdeksalla virhepisteellä. Ärsytti, ettei saatu puhdasta, arvostelu oli AM5 ja oisin halunnut päästä uusintaan, mutta ei voi mitään, täytyy opetella ratsastamaan...









Sellasta taas... En tiiä vielä koska on seuraavat kisat, toivottavasti pian. Sitä ennen ku pääsis viel valkkuun ni ois ihan kiva, ollaan viimeks oltu joku puoltoista kuukautta sitten... Eilen kävin sit ratsastassa Lennin, mentiin vaan askellajit läpi eteen alas, Lenni oli kiva ja aika rento, kuunteli kiltisti ja oli tasaisen hyvä. Kaverini Ama tuli mun kanssa tallille ja pääsi ekaa kertaa ratsastamaan :D Talutin muutaman kierroksen ja Ama harjoitteli pysäyttämistä, sitten ravattiin muutama pätkä ja otin Lennin ympyrälle, että Ama sai kokeilla itse pysäyttämistä ja ravia. Hienosti meni ja Lenni oli kelpo alkeisratsu ;D

Selvästi tuleva heppatyttö!

Söpöt <3

Tällä viikolla mul onkin keskiviikkoon asti vapaata, sitten koko viikonloppu töissä ja ens viikko lomaa! Tiedossa on Artukaisissa kankikurssi ja ne mun synttärit, toivottavasti aurinko paistais koko viikon =) Palaillaan taas kun keksin jotain mielenkiintoista kirjoitettavaa.

2 kommenttia:

  1. Tossa vika kuvas tuli jotenki Pasimainen olo kun katsoo Lenniä :D harmi ettei ny tullu puhdas rata, ens kerral sit Varmasti onnistut! :) tuutko tr:n harjoituskisoihin? :)

    VastaaPoista